CM MONTAGE & CM DESIGN

Suntem o echipa tanara, care ne-am dezvoltat treptat. Suntem pe piata europeana, din anul 2011, si pe piata din romania din anul 2012. La inceput, firma CM MONTAGE, s-a ocupat exclusiv cu montajul mobilierului industrial. Incepand cu anul 2012, ne-am extins domeniul de activitate, in domeniul mobilierului din pal si MDF.

Producem si executam la comanda pentru dumneavoastra:

– bucatarii, dormitoare, sufragerii, rafturi, dresinguri, mobilier pentru copii, dulapuri de haine si incaltaminte, dulapuri, comode TV, mese termorezistente, masute de sufragerie.
– mobilier de birou, de magazin, mobilier pentru farmacii si cabinete medicale, pentru scoli si gradinite, hoteluri, restaurante.

Oferim servicii de proiectare 3D pentru toate lucrarile efectuate la noi. Designerii nostri iti pot face proiectul pentru mobilierul visat de tine. Executam masuratorile spatiului, si realizam designul 3D. Iti prezentam propunerile noastre si iti oferim toata expertiza noastra. Identificam culorile si cautam cele mai bune solutii tehnice pentru a pune in valoare spatiul pe care il ai. In acelasi timp avem in vedere si bugetul pe care il aloci pentru cumpararea mobilei.

Colaboratori

EGGER

Egger este o companie producătoare de semifabricate din lemn din Austria[1]. Este o afacere de familie care a fost fondată în anul 1961 și este unul dintre primii trei mari producători de semifabricate din lemn din Europa, având o cotă de piață de circa 11% pe sectorul plăcilor aglomerate din așchii de lemn și de produse înnobilate din lemn[2]. Compania realizează prin cele 15 fabrici din Europa plăci aglomerate din lemn și plăci melaminate pe care ulterior le prelucrează superior[1]. În Europa, grupul are peste 5.000 de angajați[1]. Combinatele de prelucrare a lemnului situate în Austria, Germania, Franța, Marea Britanie și Rusia, și România asigură livrarea de produse pentru industria de mobilă, comerțul cu produse pe bază de lemn, inclusiv de parchet, cât și pentru șantierele de construcții[1].

Nicolae Comaritan, Designer 3D, realizeaza proiecte 3D pentru : locuinte, birouri, spatii comerciale, restaurante, etc.
Un proiecte de design interior 3D este creat pe calculor si se pot vedea in detaliu fiecare amanunt pentru spatiul proiectat: mobilier, finisaje, accesorii. De asemenea, la cerere, poate contine si planurile pe baza carora amenajarile interioare vor putea fi realizate.

www.idunicdesignstudio.ro